Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Csövi! Mar linux alol irok
Szal nagyon rakattantam... Meg az lenne a kerdesem, hogy letoltesmenedzser progi kellene!
Meg egy olyan cim, amin talalok jatekokat! (tudom van bennt boven, de majd vesztartaleknak, ha
megunom oket!
Mindenkinek koszonom, aki segitett ebben! es telleg jo ez a GPRS Easy Connect! -
mixyboy
tag
Hi! Megis kellene segitseg! Szal nem fagyiott le, ne aze kene!
De modemet egyszeruen nem tudok rajta letrehozni!
Se GPRS...
Vki segitene!
Es ISA-s modemet kene betenni! Win-ban asszem Com3-on vagy com4-en tunteti fel, mar nemtom!
Szal a tarcsazoban neztem, de ott asszem 255-os hibat jelzett. De nem mindegyiknel! Marmint amikor neztem, hogy dev_izé; com1,com2,com3 és com4.
A masik a vodanet! GPRS-t kene megoldani inkabb - de hogyan? -
mixyboy
tag
Hali!
En is nemreg feltettem UHU linuxot (PCWorld melleklet volt)! Es nem tudom, hogy lehet modemet feltenni! De most mar lattam, hogy nezzem meg a tarcsazoban, ott lehet kivalasztani! (majd kesobb megnezem).
A masik, hogy VodaNet-et hasznalok! Ugye ahhoz meg a Connect Me nevu szoftvert, aminek nincs linuxos valtozata. de mindenhol olvastam, hogy, van beepitett GPRS modul! vagy vmi ilyesmi! Szal ezt hol erhetem el? Es ha van Vodanet+linux kombinaciot hasznalo ember valahol a kornyeken, akkor az irja meg, ha vmi nehezseg, vagy csapda adodott a konfiguralaskor! Thx!
Egyebkent nekem is fagy vmi mp3 lejatszo. De mivel meg igazabol idom sem volt megnezegetni, asse tudom melyik fagyott le, es butasagot nem akarok irni! Es kulonben is, lehet, h. csak egyszeri izeke volt! Szal a modem & gprs kerdes meg mindig all! Szal segitsetek, ha tudtok! Koszike!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest