Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jelenleg azt csináltam hogy:
Van a gépen egy Win98SE. Ez alatt NE2000 kompatibilisként (IO = 0x300, IRQ = 10) full jól müxik. Még a szétosztott netet is látja.
Emellé végre sikerült felrakni egy friss UHU 1.1-et. Full telepítés, minden fent van. Az UHU vezérlőpultban a hálókártyáknál nincs semmi. Elmente konzolba (CTRL + ALT + F1), beírtam root-ként hogy ''modprobe ne io=0x300 irq=10'' és azt írja még mindig hogy márpedig ilyen nincs.
A kártyán az egyetlen infó amivel jutottam vmire, az az, hogy: ACC-S127C. Ez alapján a kari Accton gyártmány. ISA, 10Mbit, combo. Valami DOS-os beállítóprogival át tudtam rakni Jumperless módból PnP módba, de utána Winben sem volt hajlandó működni, és ráadásul visszarakni sem lehetett Jumperless-be. Nem is emlékszem már hogy hogyan sikerült aztán, de már kezdtem azt hinni hogy végleg elb*sztam a kártyát.
További infók a NYÁK-on:
P/N: 142066 400 REV: 02A
Made in Taiwan R.O.C.
9545
És egy matricán:
614005850 UL0062
144062-000
Még valami amit eláruljak?
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest