Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jelenleg azt csináltam hogy:
Van a gépen egy Win98SE. Ez alatt NE2000 kompatibilisként (IO = 0x300, IRQ = 10) full jól müxik. Még a szétosztott netet is látja.
Emellé végre sikerült felrakni egy friss UHU 1.1-et. Full telepítés, minden fent van. Az UHU vezérlőpultban a hálókártyáknál nincs semmi. Elmente konzolba (CTRL + ALT + F1), beírtam root-ként hogy ''modprobe ne io=0x300 irq=10'' és azt írja még mindig hogy márpedig ilyen nincs.
A kártyán az egyetlen infó amivel jutottam vmire, az az, hogy: ACC-S127C. Ez alapján a kari Accton gyártmány. ISA, 10Mbit, combo. Valami DOS-os beállítóprogival át tudtam rakni Jumperless módból PnP módba, de utána Winben sem volt hajlandó működni, és ráadásul visszarakni sem lehetett Jumperless-be. Nem is emlékszem már hogy hogyan sikerült aztán, de már kezdtem azt hinni hogy végleg elb*sztam a kártyát.
További infók a NYÁK-on:
P/N: 142066 400 REV: 02A
Made in Taiwan R.O.C.
9545
És egy matricán:
614005850 UL0062
144062-000
Még valami amit eláruljak?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest