Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vicces
addikt
szevasztok! most dobtam fela a gépemre az uhulinux szarságot.
gondoltam megprobálok winről leszokni, és legális oprendszert, használok.
szóval elöszöris hol lehet a netet beálitani: hálókártya + thomson adsl modem??
a másik, a telepitésnél be kellett állitani a rooton kivul egy felhasználot. na azt nem tudom használni. nem enged belépni. uj felhasználot, hol lehet csinálni?
és a rémálom: a reset gombot már évek óta nem használtam!!!!!! a telepités után kb fél órával meg kellett nyomnom, mert csak az egeret huzogathattam csupán.
enyit a linuxokról.
szóval a kérések adottak.
senki ne mondja, hogy tegyek fel ilyen meg olyan linuxot.
már eleget gyakoroltam a suseval, redhatal, debiannal, meg még a rák tudja milyen szaros linuxal.
pedig a honlapokon orrba szájba dicsérik./a szerzők/ meg másoljuk ezerrel, meg ingyen ......
irták volna oda, hogy használatávala a viccosztályon lehet kikötni.
de mindezek ellenére jo lenne ha működne a dolog, mert neten+mp3on kivül semmire sem használom a gépem.-
kösz.
ui.: szét b.az ideg
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest