- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2 #2722 üzenetére
Hali!
Megmondom neked őszintén, hogy nem tudom!Úgy látom, hogy GRUB nem igazán preferálja az USB-t, SYSLINUX ( ISOLINUX ) annál inkább. 1.0 és 1.1 verziókban ISOLINUX-ot használtak UHU-ék is, aztán valamiért áttértek a tiszta GRUB-ra. Nem tudom, hogy egy működő dolgot miért kell lecserélni, az ember nem cserél indító motort, ha ''pöccre indul'' a kocsi.
A probléma velejébe nézve, szvsz megoldható a dolog, csak a gép képes legyen BIOS-ból bootolni, akkor SYSLINUX át tudja venni az irányítást, és onnantól meg ugye már csak egyszerű kernel és esetleges initrd betöltés van. Ne értsetek félre, Grub nagyon jó bootoloader, de szerintem ma már az USB-nek is van olyan hatalma, hogy támogatást igényelne.
Írtam a fejlesztőknek, még nincs válasz, közben heggesztem a bootlemezem, majd elválik mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest