- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Hali!
Remélem most van itt egy-ket linux guru...
tehat nem adtam fel ,hogy megoldjam a megosztasos problemam, addig eljutottam ,hogy fstab-nal hozadom a vinyot es csatolasi pontnak /media/hdb5-ot adom meg , de igy nem jo mert a linux inditaskor automatikusan mountolja a hdd-ket, es osszeakadnak.....
kiprobaltam hogy csak a /media-t adom meg csatolasi pontnak igy lattam a mappakat de elegge osszekeveredtek a particioim, de azért kiprobaltam es megosztottam egy igy felcsatolt particiot es lass csodat mukodott , halozaton megtudtam osztani es lehetett is tallozni....
de ez igy nem jo szeretnek rendet rakni a particiok kozott, mit kell atirni ,ahoz hogy az uhu ne mountolja be automatikusan a vinyokat, mert igy nem akadna ossze az fstb-al....
gondolom egy config fájlt kell átírni, de melyiket??
remelem ertheto voltam....
segítséget előre is köszike
üdv
batman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest