Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Hella!
Nos minden faintos pár dolgot leszámítva. Szeretnék egy kernelt cserélni, hogy ne i586-ra legyen fordítva mint az alap hanem az Athlonomra ezt hogyan tudnám megtenni? Mplayert már újra raktam az én gépemre optimalizálva mert voltak problémáim vele és most faintos de gondolom ez bonyolultabb. A másik, hogy ntfs filerenszert nem olvassa rendesen véletlenszerűen egyszerűen befagy a másolás holott elvileg tökéletesen kellene olvasni és amikor indítom az xp-t az a chkdsk-val indul.
Létezik, hogy a 2.6-os kernel tudja valamelyest írni az ntfs-t és ez nincs letiltva az uhu 1.2-ben? 1.1-nél nem volt probléma ezzel. Szóval egyelőre ennyi lenne. 
thx
Vitus
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Létezik, hogy a 2.6-os kernel tudja valamelyest írni az ntfs-t és ez nincs letiltva az uhu 1.2-ben? 1.1-nél nem volt probléma ezzel. Szóval egyelőre ennyi lenne.