Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
köszike,kiprobaltam de nem tolti le a gmailes leveleim pedig mindent ugy csinaltam ahogy az utmotatoban van ..

hat kernel forditasban nem tudok segiteni annyira meg nem vagyok majer , majd egszer
nekem rendesen olvassa ntfs-t bar mikor vint inditok nekem is elindul a chkdsk.
2.6-os kernel a legjobb tudomasom szerint nem tudja irni az ntfs-t bar lehet neten talani olyan segedprogikat amivel tobb kevesebb sikerrel lehet irni linux alatt ntfs-t, probalj ki parat ha nagyon akarod
Szerintem annyir nem fontos mundjuk kenyelmi szempontbol jo lenne, de win tudja olvasni linuxot ha onnet akarok valamit nezni atmasolom, linux is tudja wint, plusz a win-em egy 20gb-os fat32 particion van ide tudok linuxal is irni valamit ha nagyon kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi