- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Most raktam fel az uhu-t es lenne nehany kerdesem
1. Logitech usb eger, ps/2-n keresztul hasznalva. Hulye voltam, es beallitottam, hogy usb egerem van (elfelejtettem, hogy switch-be van nyomva). Namost innentol kezdve nincs egerem, akkor se, ha usb-be dugom az usb egeret... Hogy tudnam rabirni, hogy megiscsak ps/2-n van az az eger, ott keresse?
2. Az uhu-t az xp melle nyomtam fel, bejon az uhu boot-manager-e, kivalasztoim az uhu-t, de utana a kovetkezo feliratnal megall az egesz:
Linux 2.4.24-7
...........................
Innen csak akkor megy tovabb, ha beteszem az uhu cd-t. Ez normalis? Nem lehetne valahogy cd nelkuil inditani a rencert?
3. A boot manager ket win rendszert ismer fel, annak ellenere, hogy csak egy xp van, a masik win-t valasztva nem is indul semmi, hibat jelez, mert hianyzik neki vmi boot-cucc (ez rendben is lenne). Ra lehetne birni vhogy a grub-ot, hogy csak 1 win oprendszert ismerjen fel, ha csak 1 van?
Álmos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest