Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Most raktam fel az uhu-t es lenne nehany kerdesem

1. Logitech usb eger, ps/2-n keresztul hasznalva. Hulye voltam, es beallitottam, hogy usb egerem van (elfelejtettem, hogy switch-be van nyomva). Namost innentol kezdve nincs egerem, akkor se, ha usb-be dugom az usb egeret... Hogy tudnam rabirni, hogy megiscsak ps/2-n van az az eger, ott keresse?
2. Az uhu-t az xp melle nyomtam fel, bejon az uhu boot-manager-e, kivalasztoim az uhu-t, de utana a kovetkezo feliratnal megall az egesz:
Linux 2.4.24-7
...........................
Innen csak akkor megy tovabb, ha beteszem az uhu cd-t. Ez normalis? Nem lehetne valahogy cd nelkuil inditani a rencert?
3. A boot manager ket win rendszert ismer fel, annak ellenere, hogy csak egy xp van, a masik win-t valasztva nem is indul semmi, hibat jelez, mert hianyzik neki vmi boot-cucc (ez rendben is lenne). Ra lehetne birni vhogy a grub-ot, hogy csak 1 win oprendszert ismerjen fel, ha csak 1 van?
Álmos
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest