- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Most raktam fel az uhu-t es lenne nehany kerdesem
1. Logitech usb eger, ps/2-n keresztul hasznalva. Hulye voltam, es beallitottam, hogy usb egerem van (elfelejtettem, hogy switch-be van nyomva). Namost innentol kezdve nincs egerem, akkor se, ha usb-be dugom az usb egeret... Hogy tudnam rabirni, hogy megiscsak ps/2-n van az az eger, ott keresse?
2. Az uhu-t az xp melle nyomtam fel, bejon az uhu boot-manager-e, kivalasztoim az uhu-t, de utana a kovetkezo feliratnal megall az egesz:
Linux 2.4.24-7
...........................
Innen csak akkor megy tovabb, ha beteszem az uhu cd-t. Ez normalis? Nem lehetne valahogy cd nelkuil inditani a rencert?
3. A boot manager ket win rendszert ismer fel, annak ellenere, hogy csak egy xp van, a masik win-t valasztva nem is indul semmi, hibat jelez, mert hianyzik neki vmi boot-cucc (ez rendben is lenne). Ra lehetne birni vhogy a grub-ot, hogy csak 1 win oprendszert ismerjen fel, ha csak 1 van?
Álmos
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest