Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én úgy tudom, hogy export után frissül. és direkt abból a terminálból indítottam, amelyikben exportoltam (máshonnan nem sok értelme lett volna...)
de újabb probléma: a feliratok is rosszak lettek
mindenféle hülye karakterek, meg szóössze-esések vannak benne. régebben ez is jó volt. próbáltam, nem a fontok miatt, mert újonnan az mplayer oldaláról leszedett fontokkal se megy. valahol a nyelv-beállításokkal lesz itt a gond, még keresgélek.
mod: megvan a megoldás, ha beválik, leírom.
elvileg az újrafordítás megoldotta... csak épp az xv output nincs benne. anélkül meg elég érdekes. a nyelveet ugyanis fordításkor kell megadni
mod2: fééélelmetesen elszúrták a feliratkezelést... most már csak ttf fontot fogad el a gmplayer, az mplayer megy tovább a ''rendes'', hozzá készített fonttal is. de legalább pár dev csomag feltelepítése után megy rendesen a mplayer is.
költői kérdés: mi a túróért szedi le az apt-get dist-upgrade azokat a csomagokat, amik semminek nincsenek útban?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
mindenféle hülye karakterek, meg szóössze-esések vannak benne. régebben ez is jó volt. próbáltam, nem a fontok miatt, mert újonnan az mplayer oldaláról leszedett fontokkal se megy. valahol a nyelv-beállításokkal lesz itt a gond, még keresgélek.