Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabiks

senior tag

Sziasztok!

Csak beköszönnék (ilyen is legyen).
    Kb. 6 éve (szinte) csak MAC-et használok, a hónapba volt lehetőségem megvenni a céges laptopot jogtiszta windowsal, pár nap esélyt adtam neki, de inkább nem részletezném a váltás okát.

Ubuntuval még 5.04 idején ismerkedtem meg, azóta majdnem mindegyik verziót használtam, próbáltam. Most a 23.10-et letöltöttem, és tisztán feltettem. Out of the box megy a bill világítástól kezdve minden. Régen emléxem mennyit kellett pl a hang kártyákat reszelni, hogy legyen hang. Mivel én csak böngészek-néha egy kis torrent, így igazából tökéletes választás volt. Nagyon nagyon sokat fejlődött az egész linux-ubuntu páros.

A gép marad ilyen konyhába receptnézős - rádióhallgatós torrentes, de erre ez tökéletes.
    A snap még mikor megjelent, elég lassúcskán indította az alkalmazásokat, de én most se firefox alatt, se vlc se torrent kliens alatt nem érzem semmi hátrányát. Igaz ssd van a gépbe, lehet egy hdd-n jobban érezhető lenne, de nálam az ég világon semmi hátránya, én abszolút mellette vagyok. Sőt szerintem a legtöbb majd újonnan csatlakozónak is egy egyszerű megoldás ez (őket meg pláne nem fogja érdekelni a technikai háttere)

Új hozzászólás Aktív témák