- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenki ezzel a 11.10-el jön. Nekem is volt, én sem szerettem, de csak azért, mert épp áttérés volt, nem voltak rendes themek GTK3ra, így a Gnome Classicom sem ment úgy, mint akartam. Unity maradt, ami szintén akkor tért át az új gnomera, meg amúgy is tudjuk, hogy milyen. Lassúnak lassú volt.
(Saját témát meg lusta voltam valószínűleg feltenniha egyáltalán segített volna rajta... )
Viszont nem is a kornak megfelelő hardveren futattam (az akkori Atom procik a netbookokban).
De a lassúságon kívűl, akkor is csak egy fontos fennakadást tapasztaltam, hogy az SMplayer fagyott, ha volt helyi cache megadva.#13953: Igen, mert gondolom titkosítva van a home mappád, így azok a könyvtárak nem léteznek, amíg be nem lépsz, és nem decrpytálod.
Ha nem mounttal oldod meg, hanem udisk-kel, akkor nem kell root jog. Vagy tedd be fstabban noauto-ként, és akkor mehet a mount, szintén sudo nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest