Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz hcl #1347 üzenetére

Telepítés az, ha a szoftverközpontban rámegyek a Telepítésre, vagy a változtatások mentésére. Vagy deb-fájlt nyitok meg, de az is abban nyílik meg tán.

Tudom, hogy kikapcsolható, csak példaként mondtam, hogy csak plussz kattintgatás, de úgyis engedélyezni kell, ha telepítek valamit. Akkor meg felesleges, és zavaró.

Azért még W98 szinte teljesen testreszabható volt külsőleg, és kiírta legalább, hogy milyének van baja, ha csak kódokat írt hozzá, amibőlé nem tudtam meg semmit, de legaláb b tudtam, hogy minek, hol van baja., az XP kevésbé volt testreszabható gyárilag, a Win7-ben pedig csak a keretet lehet változtatni.
    Az összeomlás az, mikor megjelenik egy értesítés hogy valami összeomlott, és bezár.
    Egyébként ez a téma is rossz, mert alig látom itt a betűket, a kurzort egyáltalán.
    És nem látok beállítási lehetőségeket külön semmire.
    Csak itt a hozzászólásban nem látszik.
    Jajj tényleg, és Pidgin... Be lehet állítani valahogy, hogy aki felkete betűvel ír nekem, annak ne fekete legyen a betűszíne, de másnak olyan legyen, amiklyen? Illetve az enyémet megváltoztathatom? Nem találtam ezekre sem beállítást.

Új hozzászólás Aktív témák