Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
most meg1x megcsinaltam amit te is leirtel, file letrehoz, bemasol, stb. opera alatt mukodi, viszont se firefox, se file manager nem hasznalja a kozepso gombot, helyette ha ranyomok pl. a kozepso gombbal egy konyvtarra akkor backgroundban uj tabon megnyitja...gondolom ez valami elkonfiguralasi bizbasz lesz, csak meg nem tudom hol

-
sowi
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
jogos, csak en operaval probaltam es nem mukodott mert el volt kurva valami az opera configjaban, na de most mar igen...kiraly

-
sowi
őstag
sziasztok, tegnap kezdtem el linuxozni, ugyhogy elore is bocs ha lama dolgokat kerdezek, szoval x40es laptopomat megkinaltam a 8.10es ubuntuval, minden franko kiveve a tracksticket az sehogysem akar mukodni, tud valaki megoldast ra? ezen mar tulvagyok de nem mukodik, nemtudok scrollozni a harmadik gombbal

Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest