- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
thoo2
csendes tag
Sziasztok nagy gondom van meg szeretném ismerni a Linux-ot és az Ubuntu-t választottam. De nem akartam lecserélni az eddig bevált window 7-et ezért a Linux Ubuntu-t a VMware Workstation 7.1 re telepítettem fel. Most jön a gond nem tudok 3d gyorsítást varázsolni sehogy van egy csomó leírás persze hogy egyik se működik. az alábira fektettem nagy hangsúly-t de hiába:
A telepítési mappát a virtuális gép egyUbuntu.vmxdarab (ami a virtuális gép konfigurációs fájl is változtatni a hálózati kártya címe ====)
A Jegyzettömb alkalmazással nyissa meg hozzá az alábbi három sor
mks.enable3d = "TRUE"
svga.vramSize = "67108864"
vmmouse.present = "FALSE"valaki könyörgök érthetően írja el mert ez a leírást megcsináltam és még csak el se indul a virtuális gép. Amikor VMware Workstation-re win 7 tettem rögtön volt 3d gyorsítás. kérnék egy működő érthető leírást azt se bánom ha képekben csak megtudjam csinálni a 3d-t
Tényleg kezdő vagyok linux ba alapos leírást kérnék. eőre is köszi
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerencsére van 12.8 Ghz-em