Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
-
-
-
Próbáld ki a linuxot. Önreklám rulez

Amúgy leírják, h melyiket mire: de ha nem jó architektúrára szedted le, akkor szól.
CoreDuo: "Unlike the Intel Core, Intel Core 2 is a 64-bit processor, supporting Intel 64."
CoreDuo 32 bites / Core2Duo 64 bites
32 bites .iso mindenre jó, mint a svédcsepp. Ha több, mint 4 GB ramod van, akkor is jó a 32 bites, Linuxnál máshogy megy a ram szétosztása, kihasználja mindet, csak program nem tud 4 GB-nél többet használni. (majd kijavítanak legfeljebb, de én így tudom) -
Linuxra wipe programot sajna nem ismerek, én ezt tenném:
Win alatt letörölsz mindent, ami nem kell: programfiles, doc&settings ürít.
CCleaner telepít, abban van wipe white space, az felülírja párszor 0 és 1 -el az üres területeket. Pár óra, kész. Utána Live CD-ről GParted, a vinyón új partíciós tábla létrehozása... ezután max a csupasz win rendszered tudják visszahozni, nagyon drágán. -
Sweet Lou 6
addikt
egy tipp, mert nem vagyok annyira hozzáértő a témában, de ha mondjuk törlöd a partíciós táblát, majd egy újat hozol létre, az nem jó?
Szerk.: megtaláltam
egy wipe nevű program asszem úgy törli az adatokat, hogy teleírja random bitekkel a törölni kívánt helyetha egész partíciót akarsz:
sudo apt-get install wipe
és utána
sudo fdisk -l
meghajtó nevét kideríted.
sudo wipe /meghajtó neve/ha csak mappákat:
sudo wipe /dev/sdb1/könyvtár/fájl
-
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 26
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De egy Mplayerrel, Smplayerrel, vagy VLC -vel vinnie kellene.