Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
rtom
senior tag
válasz
Killing
üzenetére
Elméletileg van, az olvasottak alapján már kernel modult sem kell forgatnod, ha a kernel legalább 2.6.30.
Szerk.: ha már itt vagyok, kérdezek is - olvastam, többeknek is ajánlottátok a Krusader fájlkezelőt, kérdésem, hogy sok-e a QT függősége (a könnyűsúlyú LXDE rendszeremet nem szeretném telepakolni, ha nem kell), illetve kezeli-e a TC-hez hasonlóan a tömörített állományokat?
-
válasz
Killing
üzenetére
Nautilusban elnavigálsz a fájlhoz majd jobb egérgomb -> Tulajdonságok -> Jogosultságok -> Fájl végrehajtásának engedélyezése programkénthez pipa.
De fura, mert ha Wine-val van megnyitva és futtatva, és hát máshogyan nem is lehet, akkor nem kell, hogy futtathatónak legyen beállítva. -
n00n
őstag
-
törölt tag
válasz
Killing
üzenetére
vagy
http://packages.ubuntu.com/lucid/usb-modeswitch
ha lucid az alany. ha nem, akkor átírod a címben.
és memóriafogyást és nem egy hét után tapasztaltam Lynxen, hanem a telepítés után 10-12 napig. sokkal több memóriát használt, mint a Koala. de most visszaállt arra a szintre. gondolom, optimalizáció volt.
-
harry
veterán
válasz
Killing
üzenetére
Ez valami mobilnet cucc, ugye? Régebbi verzióknál (legalábbis 8.10 és sztem 9.04 alatt is) a network managerben be lehet állítani kapcsolatot elvileg, nem kell telepíteni semmit. Ha nagyon nem megy, akkor konfig fájl irkálás (pl. vwdial, nekem régebben már összejött így mobilnet).
Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hány bites / melyik ubuntu alatt nézted? Nálunk egy 32bites 9.04-alatt lenne (van win7 is a gépen, de ha nem muszáj, nem cserélgetném).
. Ez a bugyilila még mindig nem jön be. Még szerencse, hogy váltottam a szép zöld Mint 9 RC-re.