Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lirc-et nem a legegyszerubb bekonfigolni, de ha egyszer megvan akkor fasza.
Viszont valamit elbasztak az ujabb kernelekben es az en Winfast 2000 XP RM kartyam nem mukodik a LIRC-cel, ugyhogy nuku taviranyito. Viszont az Expert az mas chippes (nem BTTV), ugyhogy valoszinuleg az fog menni.
-
Nkboy
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem is ilyenem van. Lirc nélkül működik rajta a hangerőszabályzás, Enter, meg a számgombok. De ha felteszem a Lircet, kiválasztom a kártya típusát utána nem tudom működésre bírni.
Sajnos ubi alatt nekem soha nem sikerült (amatőr vagyok)! -
ngabor2
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mikor legutóbb nézegettem, akkor a tévékártyák infrás cuccait is támogatta a lirc, sőt, tanítani is lehetett, ha nem volt hozzá kész konfigfile. konkrétabban sajna nem tudok segíteni, nagyon rég volt már infrás cucc a gépemben, az is saját építésű vevő volt, próba erejéig.
Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sajnos ubi alatt nekem soha nem sikerült (amatőr vagyok)!