Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lirc-et nem a legegyszerubb bekonfigolni, de ha egyszer megvan akkor fasza.
Viszont valamit elbasztak az ujabb kernelekben es az en Winfast 2000 XP RM kartyam nem mukodik a LIRC-cel, ugyhogy nuku taviranyito. Viszont az Expert az mas chippes (nem BTTV), ugyhogy valoszinuleg az fog menni.
-
Nkboy
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem is ilyenem van. Lirc nélkül működik rajta a hangerőszabályzás, Enter, meg a számgombok. De ha felteszem a Lircet, kiválasztom a kártya típusát utána nem tudom működésre bírni.
Sajnos ubi alatt nekem soha nem sikerült (amatőr vagyok)! -
ngabor2
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mikor legutóbb nézegettem, akkor a tévékártyák infrás cuccait is támogatta a lirc, sőt, tanítani is lehetett, ha nem volt hozzá kész konfigfile. konkrétabban sajna nem tudok segíteni, nagyon rég volt már infrás cucc a gépemben, az is saját építésű vevő volt, próba erejéig.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos ubi alatt nekem soha nem sikerült (amatőr vagyok)!