Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
ahogy látom ő azt szajkózza, hogy közvetlenül áramerősséget nem tudsz szabályozni ezeknél az eszközöknél, és ebben szerintem alapvetően igaza van (eddig én is csak feszültség állítási lehetőséggel találkoztam, ami nyilván az áramfelvételre is hatással van, de ettől még nem áramra szabályzol. persze kitalálhatja a gyártó, hogy a feszültségszabályzás helyett vagánykodásból áramszabályzást tüntet fel, de biztos vagyok benne, hogy az is feszültség mérésre és feszültség szabályzásra lenne visszavezetve, függetlenül attól, hogy a driver esetleg áramot ír.). a megfogalmazás meg nyilván pongyola helyenként, de azért te sem az akadémiai székfoglalódat írogatod ide apránként, nemde? btw, ez a téma szerintem abszolút nem ide tartozik, főleg hogy csak a szavakon lovaglás megy...
-
MacCaine
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ezt hol írta? Nem találom...
Aktív témák
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest