Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
ahogy látom ő azt szajkózza, hogy közvetlenül áramerősséget nem tudsz szabályozni ezeknél az eszközöknél, és ebben szerintem alapvetően igaza van (eddig én is csak feszültség állítási lehetőséggel találkoztam, ami nyilván az áramfelvételre is hatással van, de ettől még nem áramra szabályzol. persze kitalálhatja a gyártó, hogy a feszültségszabályzás helyett vagánykodásból áramszabályzást tüntet fel, de biztos vagyok benne, hogy az is feszültség mérésre és feszültség szabályzásra lenne visszavezetve, függetlenül attól, hogy a driver esetleg áramot ír.). a megfogalmazás meg nyilván pongyola helyenként, de azért te sem az akadémiai székfoglalódat írogatod ide apránként, nemde? btw, ez a téma szerintem abszolút nem ide tartozik, főleg hogy csak a szavakon lovaglás megy...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest