Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Tudd meg, hogy az "elvileg telepítendő dolog" melyiket fogja használni: qt3 vagy qt4. Egyébként ha rám hallgatsz felteszed mindkettőt. NEm értek abszolut a dologhoz, de hidd el, hogy sok gépeléstől megóvod magadat, de majd a kiműveltebb topiklakók segítenek rendesen és görnyedhetsz a terminálon...
Kendek: Valdd be, hogy nem ezen az egy kis apróságon megy a vita, hanem a zárt és nyílt rendszer között. Ahányszor felnézek ide, hogy segítséget kérjek tőletek, mindig megy a veszekedés, aag szidja a linuxot, a többiek a windowst és kb mindenkinek igaza van a tények tekintetében, melyeket mint fegyvereket bevetettek a háborúban. Egyébként ezzel nincs semmi baj, az ellentétek ütközésésből mindig jó és nagy dolgok születnek, lásd Univerzum, ha minden igaz
-
Biztosan ha elolvasod a benne található doksit.
A qt4-qmake csomaggal próbálkozz szerintem.(#40839) ng0ofy: Jelen esetben annyi probléma lenne, hogy a cccle-s csomagot előbb kell telepíteni, mint a másikat, mert csak akkor rak ki neki ez a másik ikont. De mivel ez a másik a függősége, nem lehet addig telepíteni amíg nincsen az. Még abban sem vagyok biztos, hogy a megadott paranccsal jó lesz-e, én a dpkg-nek megfelelő sorrendben szoktam megadni őket és akkor tutira jól megcsinálja.
-
floatr
veterán
Ha tömörített pakkod van, akkor nagy eséllyel abban csak a forrás van meg. Ahhoz telepítési útmutatót általában szoktak pár mondatban adni, ahol letöltöd.
Szerk.: erre már csak tippelek, mert valószínűleg a qt4-es változat fog neked kelleni. Elég rég telepítettem már forrásból...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest