Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• aag

őstag

válasz Kendek #40833 üzenetére

Nem tudom, hogy miért kell a rendszertől független dolgokat is a hibáinak tekinteni, mikor nem azok.

Nem, ez nem így van!

Videokártya driverről beszélgettünk. Már hogy a francba ne lenne a videókártya a számítógép szerves része?, hiszen enélkül az alkatrész nélkül egyáltalán nem is működik! Ha pedig a számítógép szerves része, akkor az operációs rendszer szerves része is egyúttal. Gondold át szerintem mielőtt ilyesmit leírsz.

Az a felhasználó pedig aki a rendszert maga tudja telepíteni, az majd ha nem tud valamit akkor elolvassa a hozzá tartozó leírást, dokumentációt.

Mert abban aztán benne van ám mindaz amit te itt segítségképpen leírtál, -ugye?. Mert szerintem nincsen benne. Sőt, biztosan az is hogyan kell csommagot készíteni, hogy aztán a leírásod alapján a feketeablakban varázsolni tudjon az illető, ahelyett, hogy mindez automatikusan történne? Szóval ez mind benne van, csak meg kell tanulni angolul, le kell fordítani, meg kell tanulni, be kell gyakorolni és máris használhat valaki egy amúgy felhasználóbarátnak kikiáltott desktop oprendszert? Kedves fórumtárs, ez egy vicc! 20011 évvége van. Azért ilyen butaságokat azért ne írjunk már le ide!

Ha te nem segítettél volna ember, én sem tudtam volna valóban működő ubit csinálni magamnak. Amellett, hogy hatalmas tisztelet jár érte neked, elmondanám, hogy nem pont ez a felhasználóbarát oprendszer elsődleges ismertetőjele...

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

Nem beszélve az Ubi által kínált "Additional drivers" ikonról, amivel a winnyóznál sokkal könnyebb feltenni a VGA drivert... Legalábbis Nvidiához.

Más. Ki találta ki az Akonadit? :W Nem akarjuk nagyon megverni? ;]

• floatr

veterán

Arról nem is beszélve, hogy ha az atitól letöltött csomagra futtatási engedélyt ad a nautilusban, akkor duplaklikk, és már ablakban csicsereg az egész. Csak a partvonalról könnyű bekiabálni...

(#40835) qamu74 lehet h valamit félreértek, de ha abban a könyvtárban vagy és az ls parancs ki is listázza neked, akkor kicsit fázok attól a gondolattól, hogy még így sem megy

(#40836) ng0ofy jájj, mit farigcsáltál már megfelelő driver helyett? :) Én amiatt vettem csak egy ati-s lapost, hogy ezzel ne kelljen szopnom.

Aktív témák