- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek #40833 üzenetére
Nem tudom, hogy miért kell a rendszertől független dolgokat is a hibáinak tekinteni, mikor nem azok.
Nem, ez nem így van!
Videokártya driverről beszélgettünk. Már hogy a francba ne lenne a videókártya a számítógép szerves része?, hiszen enélkül az alkatrész nélkül egyáltalán nem is működik! Ha pedig a számítógép szerves része, akkor az operációs rendszer szerves része is egyúttal. Gondold át szerintem mielőtt ilyesmit leírsz.
Az a felhasználó pedig aki a rendszert maga tudja telepíteni, az majd ha nem tud valamit akkor elolvassa a hozzá tartozó leírást, dokumentációt.
Mert abban aztán benne van ám mindaz amit te itt segítségképpen leírtál, -ugye?. Mert szerintem nincsen benne. Sőt, biztosan az is hogyan kell csommagot készíteni, hogy aztán a leírásod alapján a feketeablakban varázsolni tudjon az illető, ahelyett, hogy mindez automatikusan történne? Szóval ez mind benne van, csak meg kell tanulni angolul, le kell fordítani, meg kell tanulni, be kell gyakorolni és máris használhat valaki egy amúgy felhasználóbarátnak kikiáltott desktop oprendszert? Kedves fórumtárs, ez egy vicc! 20011 évvége van. Azért ilyen butaságokat azért ne írjunk már le ide!
Ha te nem segítettél volna ember, én sem tudtam volna valóban működő ubit csinálni magamnak. Amellett, hogy hatalmas tisztelet jár érte neked, elmondanám, hogy nem pont ez a felhasználóbarát oprendszer elsődleges ismertetőjele...
-
-
floatr
veterán
válasz
Kendek #40833 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ha az atitól letöltött csomagra futtatási engedélyt ad a nautilusban, akkor duplaklikk, és már ablakban csicsereg az egész. Csak a partvonalról könnyű bekiabálni...
(#40835) qamu74 lehet h valamit félreértek, de ha abban a könyvtárban vagy és az ls parancs ki is listázza neked, akkor kicsit fázok attól a gondolattól, hogy még így sem megy
(#40836) ng0ofy jájj, mit farigcsáltál már megfelelő driver helyett?
Én amiatt vettem csak egy ati-s lapost, hogy ezzel ne kelljen szopnom.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest