- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
floatr
üzenetére
Én is azon gondolkodom itt magamban, hogy amin aag és Kendek vitatkozik az tárgytalan, ha debian csomagokról van szó, vagy git kódról... Van installer és 3 kattintás én nem is emlékszem mikor telepítettem utóljára .deb-et terminálból. (pont a mappakeresés miatt)
Az ilyen vitát nem lehet partvonalról szemlélni, mert parttalan. Belekevernek mindent és mindenkit, ugyanis gépi kód színezetű vallásháború....
Farigcsálást kikérem magamnak, Én csak teszteltem! (: Most, hogy készen lett, leiratkoztam a lev.listáról is
Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- SONY LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...