Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
floatr #40837 üzenetére
Én is azon gondolkodom itt magamban, hogy amin aag és Kendek vitatkozik az tárgytalan, ha debian csomagokról van szó, vagy git kódról... Van installer és 3 kattintás én nem is emlékszem mikor telepítettem utóljára .deb-et terminálból. (pont a mappakeresés miatt)
Az ilyen vitát nem lehet partvonalról szemlélni, mert parttalan. Belekevernek mindent és mindenkit, ugyanis gépi kód színezetű vallásháború....
Farigcsálást kikérem magamnak, Én csak teszteltem! (: Most, hogy készen lett, leiratkoztam a lev.listáról is
Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...
Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest