- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Én meg a lucid felett siklottam el
Akkor úgy van ahogy Kendek írja (vagyis sehogy), passzolom. Rakj fel 9.10et, azzal mennie kell 
(#24654) PuMbA: én úgy tapasztaltam, h jobb a menüből feltenni. Valamiben más lehet az AMD-től letöltött, az nekem se ismerte fel a kijelzőt (rég próbáltam), de a felbontások rendbe voltak (annyi, h csak pár db volt választható, de benne volt a tv-é). Azt mondjuk nem vágom, h frissíti e magát, mindjárt ránézek milyen verzsőn van fent (lassan fél éve raktam fel a rendszert a 9.10 megjelenésekor)
-
Azt felesleges letöltened is, az előbb írtam, hogy nem kompatibilis a rendszerrel. Ami most a tárolóban van, az a 10.4-es Kata előzetes kiadása, a 10.3-as nem működik még.
Szerk: jah bocs, látom elolvastad.
Egyébként próbálkozhatsz régebbi kiadással is, esetleg ott kevesebb probléma lenne vele.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI GARANCIÁVAL! Xiaomi Electric Scooter 5 Pro ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Akkor úgy van ahogy Kendek írja (vagyis sehogy), passzolom. Rakj fel 9.10et, azzal mennie kell