Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Aktív témák
-
J97
tag
válasz
body007
üzenetére
Mindegy, marad egyelőre a nyílt driver! Volt fent 9.10 -es is. Azzal is ugyanez volt a probléma ahogy PuMbA is írta, csak akkor még annyira nem foglalkoztam azzal, hogy linux alatt használjam a gépem HTPC képességeit. Pedig jobb lenne! Már a hangminőségbeli javulás miatt is a winhez képest és persze a színek is jobbak. Mondjuk az is érdekes, hogy az fglrx driverrel a színek elmásznak. Fakóbbak és a fekete is inkább szürkésebb. Mivel a hardveres video gyorsítás sem működik megfelelően ATI -val így tulajdonképpen végül mindegy is, hogy fglrx alatt nem megy a natív felbontás. Egyelőre jegelem a dolgot! Majd még a munkahelyi gépemen kipróbálom a hw video gyorsítást kíváncsiságból, azon 9.04 van fent. Jó az aláírásod!
Én is ugyanezt hallom, azzal a különbséggel, hogy nálam a proci borul a vga -m vállára, hogy szálljon már be a video dekódolásba! 
Aktív témák
- Filmgyűjtés
- iPhone topik
- LED világítás a lakásban
- DJI topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vírusirtó topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is ugyanezt hallom, azzal a különbséggel, hogy nálam a proci borul a vga -m vállára, hogy szálljon már be a video dekódolásba!