Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
J97
tag
válasz
body007
üzenetére
Mindegy, marad egyelőre a nyílt driver! Volt fent 9.10 -es is. Azzal is ugyanez volt a probléma ahogy PuMbA is írta, csak akkor még annyira nem foglalkoztam azzal, hogy linux alatt használjam a gépem HTPC képességeit. Pedig jobb lenne! Már a hangminőségbeli javulás miatt is a winhez képest és persze a színek is jobbak. Mondjuk az is érdekes, hogy az fglrx driverrel a színek elmásznak. Fakóbbak és a fekete is inkább szürkésebb. Mivel a hardveres video gyorsítás sem működik megfelelően ATI -val így tulajdonképpen végül mindegy is, hogy fglrx alatt nem megy a natív felbontás. Egyelőre jegelem a dolgot! Majd még a munkahelyi gépemen kipróbálom a hw video gyorsítást kíváncsiságból, azon 9.04 van fent. Jó az aláírásod!
Én is ugyanezt hallom, azzal a különbséggel, hogy nálam a proci borul a vga -m vállára, hogy szálljon már be a video dekódolásba! 
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is ugyanezt hallom, azzal a különbséggel, hogy nálam a proci borul a vga -m vállára, hogy szálljon már be a video dekódolásba!