Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
body007
üzenetére
Jesszus, ennyire gyökér nem lehetek... és mégis...
Tényleg, teljesen igazad van, bocsánat...
Hmm, lehet, hogy tegnap is csak ennyi volt a para, csak már megint annyi ablak volt egyszerre megnyitva, hogy már észre se vettem? Hát igen, ez a hátránya, ha valaki egyszerre hatszáz dolgot csinál...
(tanul, honlapot szerkeszt, emailjeit nézi, vizsgákra jelentkezik, cikkeket olvas, telepít, letölt, tovább is van, mondjam még?
)
Egy szóval: köszi.
(#21610) &rew: próbáltam a parancsot, nem írt ki semmit. De már megvan a para, csak hát jó hülye voltam, és a kismillió ablak közül nem vettem észre, hogy a Synaptic is meg volt nyitva...

Az auto-update-et meg asszem akkor kilőném, őő arra mi is a legegyszerűbb parancs?
Szerk.: (#21612) body007: úgy lesz, legközelebb ez lesz az első dolog, amire figyelni fogok, ha még egyszer ilyen lock-os üzenet előfordul telepítésnél...

Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg, teljesen igazad van, bocsánat...
(tanul, honlapot szerkeszt, emailjeit nézi, vizsgákra jelentkezik, cikkeket olvas, telepít, letölt, tovább is van, mondjam még?
)