Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
De, elég sokat tudok róla: ha valakinek a potenciális biztonsági problémák felvetése nyafogás kategória, azt jobb nem odaengedni a géphez. Számomra hóttmindegy, hogy miért megy ki a netre, ha nem én kértem tőle, akkor lesz szíves nem pofázni kifelé és kész.
Én már nem vagyok rendszergazda, de megsúgom: egy céges gépet nem pont úgy raknék össze, ahogy egy homokozót (amit mellesleg épp az ilyen dolgok megismerése végett kezdtem el építgetni).
Eleve ott kezdődik, hogy mai tudással egy relative ismeretlen linux verziót nem tennék fel éles környezetbe. Windows-t meg szerintem kár idekeverni, abban alapértelmezett, hogy nem bízom, linuxon viszont igencsak kínos meglepetés volt, amikor először fedeztem fel olyat, hogy valamelyik szoftver egyszercsak elindult kirándulni egyet a neten... (lásd hamis biztonságérzet problematikája)Egyébként kíváncsi lennék, a linuxot használó cégek emberei hányszor nézik végig egy-egy új verzió telepítése előtt a komplett dokumentációt, a legutolsó csomagig. (már csak a rendelkezésre álló idő szűkössége miatt is)
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest