- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Ahha! Majd elbütykölgetem!
Plusz: leszedtem a gnome commandert, de nem akarja megnyitni a host-ot, ami az én D meghajtóm, amin az ubuntu is van! A csatlakozás meghiúsult hibaüzenettel! Amúgy más alkalmazás látja és írni is tudja!
A másik: nem enged megosztani: A 'net usershare' a következő hibát adta vissza: 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error Hozzáférés megtagadva
You do not have permission to create a usershare. Ask your administrator to grant you permissions to create a share.
Pedig én vagyok a rendszergazda (ugyan nem admin a felh nevem, ha ennek van jelentősége, de ha máshol megerősítést kér, jó a jelszavam!)
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest