- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Protezis
üzenetére
Hali!
Én maximum az Option ''AGPMode'' ''4'' részt venném ki, szerintem automatikusan beáll az elérhető legnagyobb sebességre. A többi szerintem maradhat, mivel annyira mindegy, hogy mi az identifier. Egyedül arra jó, hogy a Xorg tudja, hogy éppen milyen kártya tulajdonságait akarod használni másra nem kell. DRI modul maradhat, DRI mode 0666 maradhat.
Driver-t nem kell installálni. Egyedül annyi fog történni, hogy mga modul helyett nvidia modult fog betölteni. Szóval nem fog soha belekotyogni az előző videókártya abba, hogy neked éppen most milyen van.
Sianis
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest