Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tzs84
tag
cat /proc/cpuinfo
ebből meg tudod nézni pontosan hogy tudja-e
nekem 1.5 celeron m van, és a p4-clockmoddal megy
grafikus progit nem próbáltam
ha bent van a modul, és működik akkor van /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/ könyvtár
itt lehet akár direkt állítani a frequenciát ha beleechozod, meg lehet nézni hogy milyen frekiket lehet beállítani stb.
szabályoztatás:
sudo -s
echo conservative > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor
vagy ondemand stb, amit épp akarsz
performance asszem maxon tartja
ondemand amennyi épp kell
conservative ugyanez csak lépésenként
powersave meg lent tartja, csak ha tényleg nagyon kell akkor emel, szóval érezhetően lassabb
userspace-nél meg valami daemonnal lehet kontrollálni cpufreqd powersaved stb, ezekről nagyon nem találtam infót
elvileg le van tiltva, de mégis működik
nekem ondemand-al megy most már jó két órája, és csak a vinyónál meleg, procinál semmi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest