Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Na kérem!
Tegnap feltettem (volna) az új Ubuntu-Studio 11.10-et daily build-ből. Valami olyan dolog történt velem ami már évek óta nem.
Debiant kell heggesztenem mert kaptam egy olyan alap rendszert amiben semmi nincs!A rendszer kb. az apt progikból állt, nem volt wget de volt dhclient.
A telepítést pendrive-ról csináltam. Az apt-cdrom add --auto-detect megtalálja a kiírt dvd-t és be is indexeli. De ha valamit telepíteni szeretnék akkor nem találja meg a függőségeket. A wget felment de nincs pl. lynx sem.
A sources.list-be szerettem volna hozzáadni a medibuntu tárolót és az alapértelmezett oneiric main repót. De wget indítása után mindig 404-es hibát kapok. Pingeltem több szervert is és név feloldás müködik de nem jön vissza válasz, 100% packet loss.
Router mögött vagyok de az átengedi a kéréseket. A legérdekesebb az, hogy az egyetlen szerver ami válaszol az a facebook.com. De nem szeretnék terminálról közösségi életet élni, így hát ezzel sem megyek semmire.
Ha valaki bedobna nekem egy friss telepítés utáni oneiric sorces.list tartalmat azt megköszönném.
Másfelől pedig mi a viharért kapok 404-es hibát minden próbálkozásnál?Szükségem lenne a gépre mivel holnap rögzítenénk a basszusgitár sávot. A 11.10 pedig az Xfce miatt is jó lenne mert a hordozható studió egy Atom-Ion alapú cucc 2 Giga rammal. Ezért minnél kissebb erőforrás igénnyel szeretném megoldani a gondot!
Aktív témák
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Debiant kell heggesztenem mert kaptam egy olyan alap rendszert amiben semmi nincs!