- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Na kérem!
Tegnap feltettem (volna) az új Ubuntu-Studio 11.10-et daily build-ből. Valami olyan dolog történt velem ami már évek óta nem.
Debiant kell heggesztenem mert kaptam egy olyan alap rendszert amiben semmi nincs!
A rendszer kb. az apt progikból állt, nem volt wget de volt dhclient.
A telepítést pendrive-ról csináltam. Az apt-cdrom add --auto-detect megtalálja a kiírt dvd-t és be is indexeli. De ha valamit telepíteni szeretnék akkor nem találja meg a függőségeket. A wget felment de nincs pl. lynx sem.
A sources.list-be szerettem volna hozzáadni a medibuntu tárolót és az alapértelmezett oneiric main repót. De wget indítása után mindig 404-es hibát kapok. Pingeltem több szervert is és név feloldás müködik de nem jön vissza válasz, 100% packet loss.
Router mögött vagyok de az átengedi a kéréseket. A legérdekesebb az, hogy az egyetlen szerver ami válaszol az a facebook.com. De nem szeretnék terminálról közösségi életet élni, így hát ezzel sem megyek semmire.
Ha valaki bedobna nekem egy friss telepítés utáni oneiric sorces.list tartalmat azt megköszönném.
Másfelől pedig mi a viharért kapok 404-es hibát minden próbálkozásnál?Szükségem lenne a gépre mivel holnap rögzítenénk a basszusgitár sávot. A 11.10 pedig az Xfce miatt is jó lenne mert a hordozható studió egy Atom-Ion alapú cucc 2 Giga rammal. Ezért minnél kissebb erőforrás igénnyel szeretném megoldani a gondot!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen házat vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gitáros topic
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Flint 2 OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest