- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Tudom, h te , Kozyadammal szemben joindulattal reagalsz; de meg kell mondjam, kedves Vladi, ez esetben te se olvastad el hsz-emimet, legfeljebb a tegnapi utolsómat, mint Kozyadam, a tobbit meg ennek mintájára átfutottad.
Ha olvastad volna, lathatnád: 80%-ban engem ismételtél.Ugyanis:
- irtam, hogy médiaállományrol, és más tömöritett file-okrol tudom,
hogy nem fertőződhetnek, de txt igen, amiket szintén szoktam letölteni és áttenni windows-os ntsf -s particiora.- irtam ,hogy NEM a gyártók felhivása miatt parázom, hanem egyrészt sajat meglatasom alapján (másrészt meg mivel itt , e topicban pár hete/ pár honapja valaki ajanlotta , h tegyek fel ubira antivirt az emlitett célra, olyanvalaki, akit ti elismertek, de most cska néhány ember kozul rémlik valamelyik, hogy ki volt, de ha akarod , kikeresem, ki ajanlotta itt anno )
- irtam , bár a tegnapi első hsz-emben, hogy a nod32-t javasolta a z illető és hogy a nod gyártójátol olvastam UTOLAG ,h szerintuk van miert aggodni, és hogy az EsetNod idén áprilisra igérte a stabil verziot, de még mindig nincs fenn, csak béta, ráadásul ugy fest, cak shareware,
nem freeware ÉS HOYG EZERT NEM TELEPITEM.Bocsi, de nem figyelsz, belatahtod .
Akkor miert reagáltál erre?
Nagyon sokat segitettél nekem korabban, ráadásul figyelmesen olvastad AKKORIBAN , áprilisig, amikre reagáltál.
Azonban ez esetben miert voltal figyelmetlen, ha egyszer hozzá akartál szolni?tisztelettel:
mzx_
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Jogász topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest