Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Tudom, h te , Kozyadammal szemben joindulattal reagalsz; de meg kell mondjam, kedves Vladi, ez esetben te se olvastad el hsz-emimet, legfeljebb a tegnapi utolsómat, mint Kozyadam, a tobbit meg ennek mintájára átfutottad.
Ha olvastad volna, lathatnád: 80%-ban engem ismételtél.
Ugyanis:
- irtam, hogy médiaállományrol, és más tömöritett file-okrol tudom,
hogy nem fertőződhetnek, de txt igen, amiket szintén szoktam letölteni és áttenni windows-os ntsf -s particiora.- irtam ,hogy NEM a gyártók felhivása miatt parázom, hanem egyrészt sajat meglatasom alapján (másrészt meg mivel itt , e topicban pár hete/ pár honapja valaki ajanlotta , h tegyek fel ubira antivirt az emlitett célra, olyanvalaki, akit ti elismertek, de most cska néhány ember kozul rémlik valamelyik, hogy ki volt, de ha akarod , kikeresem, ki ajanlotta itt anno )
- irtam , bár a tegnapi első hsz-emben, hogy a nod32-t javasolta a z illető és hogy a nod gyártójátol olvastam UTOLAG ,h szerintuk van miert aggodni, és hogy az EsetNod idén áprilisra igérte a stabil verziot, de még mindig nincs fenn, csak béta, ráadásul ugy fest, cak shareware,
nem freeware ÉS HOYG EZERT NEM TELEPITEM.Bocsi, de nem figyelsz, belatahtod .
Akkor miert reagáltál erre?
Nagyon sokat segitettél nekem korabban, ráadásul figyelmesen olvastad AKKORIBAN , áprilisig, amikre reagáltál.
Azonban ez esetben miert voltal figyelmetlen, ha egyszer hozzá akartál szolni?
tisztelettel:
mzx
_
Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon sokat segitettél nekem korabban, ráadásul figyelmesen olvastad AKKORIBAN , áprilisig, amikre reagáltál.