Hirdetés
Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz floatr #14593 üzenetére
Szia,
Azért válasszuk külön a dolgokat, a KDE nem egyenlő a Kubuntval és a Gnome se az Ubuntuval. Tehát ha a Kubuntunak vannak is hibái abból nem lehet következtetni a KDE valódi tulajdonságaira, és ez igaz az Ubuntura is. A Kubuntuban és az Ubuntu-ban is egyaránt átformálták az ablakkezelőt a beépülő csomagokat , tulajdonságaikat, hogy az a fejlesztők igényeit kielégítse.
Nem védeni akarom a KDE-t mivel én is átáltam róla annak ellenére hogy elég nagy fan-ja voltam, de az új irányvonal nem jön be. De a gnome-ot se szeretem. Még keresem az igazit.üdv
BatmanA Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest