Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
harry
veterán
Néztem, és mondom az eth-n megy is, de wifinél kicsit más, nem? Tehát pl. WPA kulcsot vagy SSID-t hogy/hol kell megadni, infrastructure vagy ad-hoc mód, meg úgy egyáltalán, IP-t beállítani... Néztem a network manager "Create new wifi network" részét, wpa key és ssid-t be tudok állítani, de pl. IP-t nem kell... később ha rámegyek az "Edit connections" részben erre a beállításra, akkor ott át tudom írni a dhcp-t manuálisra, az úgy még jó is. Ezután gondolom "Connect to hidden network" (amit az előbb létrehoztam), majd kiírja, hogy próbál csatlakozni, de nem történik semmi. Egyáltalán, mihez akar csatlakozni, ezzel csak annyit kéne csinálnia, hogy beállít a kártyának egy ip-t meg a többit, nem? De pl ifconfig (vagy iwconfig) sem látja ezeket a beállított adatokat.
Próbaképp megnéztem a másik notin, hogy "Connect to Hidden network"-kel rá tudok-e csatlakozni (ennek is adtam a Network Managerben fix IP-t meg átjárónak a másik kártya elvileg beállított címét), de csak csatlakozni próbál, nem történik semmi, ennek sem állítja be a címeket.
Ha a /etc/network/interfaces-ben beállítanám a wifi kártyát manuálisan akkor menne? Mondjuk nem túl szerencsés, mert néha meg más wifihez csatlakozok, akkor meg ne kelljen átírni mindig (erre jó a network manager).
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest