Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsam
csendes tag
Sziasztok! Egy Asus K8N alaplapon Sempron 3000+ procival próbaképp megpróbáltam az FSB-t emelni 200 MHz-ről 210-re. Feszültség, AGP, órajel maradt, az eredeti RAM órajel 333 MHz, ezt úgy állítottam be hogy maradjon, de Everest szerint emelte 340-re. Újraindítás után a win drivert kért a Leadtek TV2000 tv tuner karihoz, pedig eddig is telepítve volt, és nem fogadta el a drivereket, pedig biztosan jó hozzá, előtte is az volt feltelepítve. Eredeti FSB-re visszarakva sem ment, másik gépben is kipróbáltam, és ugyanúgy nem sikerült driverelni. Lehet, hogy az fsb emelés miatt halt meg a tv-tuner? A gép teljesen stabil volt emelt órajellel is, rögtön első indításál jött ezz a gond. Az az érdekes, hogy Everest is kiírja róla, hogy BT878 Video Capture, ahogy kell, de semmilyen driver nem települ hozzá, ha ráerőszakolom kézzel, akkor sem működik. Aki találkozott már ilyennel légyszives segítsen. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Apple MacBook
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest