- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo76
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Új laptop vásárlás után az eszköz drivere telepítve, majd PVR2 telepítve.
Mindkét folyamat után újraindítás megvolt.
Az eszköz bekapcsolásakor sajnos a következő hibaüzenetet kapom "Hiba a képalkotás során" A beállításoknál a PVR2-ben nem is látja az eszközt, de az eszközkezelőben, és a WinFast wizard-ban is látszik.OP rendszer: Windows7 HomePremium (x86) teljesen új telepítés (gyári)
Driver: legfrissebb a Leadtek.com-ról, valamint a Remora 6.0.117.7000 -el is próbáltam már.
PVR2: 2.0.324; 2.0.328 valamint 2.0.332 próbáltam.
Laptop: HP ProBook 4520sUgyanez a tuner egy asztali gépen Windows7 (x64) alatt, valamint XP alatt is tökéletesen működik.
Valaki legyen szíves segítsen a probléma megoldásában, mert tehetetlen vagyok.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, és előre is köszönöm.
-
Ery
tag
Hi! hozzájutottam egy dongle h usb-s tunerhez, telepítettem először kifagyott a program (PVR2) majd mikor átállítottam a kompatibilitást már elindul de azt irja, hogy hiba a képalkotásban és nem keresi a csatornákat sem... aki tud segíteni pls irjon. köszönöm előre is
-
garincsa96
csendes tag
hello
problémám akadt egy winfast tv2000 xp deluxe kártyával
van ugyebár hozzá vista driver (32-es és nekem is olyan)aztán felrakom a pvr2-őt (mert elvileg csakis azzal jó), majd az közli velem, hogy hiba képalkotás közben, az opciókban pedig nincsen semmilyen multimédia eszköz (egy üres lenyíló lista)
az eszközkezelőben pedig azt írja hogy nincs vagy nem igényel drivert
namostakkormitcsináljak?
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Van van egy gigabyte p6000-es tunerem.
Windows Media Centeren szoktam nézni a tv-t, de sajnos a napokban mindig akadozik a kép és a hang kb 20 mp elteltével, minden adónál.
Régebben nem akadozott, pedig ugyan ez a gépem volt, CSAK.
A videókártyám változott , de az nem gond, hisz 4830ról 5750-re váltottam, ami viszont gond lehet, az a memória, ami kevesebb lett.
Viszont nincs kihasználva a 1,5 giga, régen 2gb-al nyomtam, de a 1,5 gigánál is azt jelzi a gép, hogy nincs kihasználva.Lehet, hogy a vinyó miatt akadozik? mert néha játékoknál is akadozik kis időre.
Válaszaitokat előre köszönöm.

-
AXisBOLD
addikt
hy
nem tudok rájönni, hogy egyesével hogy lehet csatornát keresni. mindent megtalált csak az M1-et nem, de nem indítom el még egyszer az autó hangolást, mert már elneveztem a csatornákat.
kábel és adaptív keresés van beállítva. kábel szolgáltató: Vidanet. miért nem találja az M1-et? és hogy tudom megkeresni?
WinFast TV2000 XP Expert és WinFast PVR2
-
Fooler89
őstag
Sziasztok lehet rossz helyen teszem fel a kérdésemet ami egyben azt is jelenti, hogy a keresőt se tudom használni.
Pctv 110i Turnerrel nézném a tv adást de néhány csatornának nagyon rossz a kép minősége (hangyás). Próbáltam kézzel finomhangolni de az se segített. Gondoltam, megnézem a csatlakozásokat, itt találkoztam egy olyan jelenséggel, hogy a kábel külső borítása megrázott, nem is egyszer. Hol tudok ilyen témába segítséget kapni?
Ha itt is, akkor miket kell leellenőrizni? Sajnos a falban behúzva van a kábel szóval kényes lenne végignézni, hogy nem-e törött a kábel. Ha viszont az lenne hiba akkor meg a csere miatt úgy is ki kéne szedni de gondoltam előtte megkérdezek valakit aki jártas a témában. -
törölt tag
Lehet még az ok, hogy a beállított kezdési idő túl közel van az aktuális időhöz (bár ezt az újabb PVR2-knél nem tapasztalom).
Bezavarhat még más eszközök drivere is, amennyiben nem támogatják rendesen az energiagazdálkodást (nem egy ilyen driver van még napjainkban is!).
Illetve nem írtad milyen OS, de Vista és W7 alatt engedélyezve kell legyen az Allow wake timers is (fogalmam nincs hogy van magyarul).
-
KillArmy
tag
Sziasztok!
Pár hónapja kaptam egy Hauppauge TV tuner kártyát ( belső ) egy barátomtól. Elég régi, de működött minden, semmi probléma nem volt vele (Win XP-n futott), ám a minap raktam fel a Win7et, és már nem tudom feltenni a programját ( a driverek még felmennek simán ), kiírja, hogy nem kompatibilis az oprendszeremmel. Netről szedtem pár frisebb programot, de azok vagy nem mennek fel, vagy a végén kiír valami olyasmit, hogy csak európai "board" (?)-al használható az egész, nekem meg US van.
Na bocsi az össze-visszaságért, nemnagyon értek a dologhoz, csak annyit kérdeznék, hogy vegyek-e egy újabb kártyát, vagy meg lehet-e még ezt csinálni? Kösziui.: A kártyáról a következő adatokat sikerült leolvasnom
: PAL-B/G
34604 REV E148ui2.: Eleinte felment egy régebbi WinTv program, de azzal nem volt hang!
-
Balinov
titán
válasz
jfehervari
üzenetére
Ezeket vegigzongoraztad mar? Nem mai egyik sem, de vista x86/x64-hez irja, azok a driverek meg nagy eselyel jok win7 alatt is.
-
jfehervari
tag
Üdv!
AVerTV CardBus Plus
E501REzt a tv tuner kártyát használnám Windows 7 32bit en.De nemtalálok drivert amivel müködne,valaki tudna segíteni? Xp jó volt.
-
törölt tag
Wizard és a DTVSchdl.exe fut? Miután az időzítés megtörtént SystemTray-en megjelenik az óra ikon?
Egyébként meg nem jó topic. A Leadtek belső tévétunereknek van saját topicja.
-
opzozi
tag
Sziasztok a következő problémám lenne.
Van egy Leadtek PVR2100-as TV tunerem és amikor beállítok egy előre ütemezett felvételt, akkor se kikapcsolt se készenléti módban nem hajlandó bekapcsolni a gépet. BIOSban minden be van állítva és elvileg jó is, mert kikapcsolt állapotban a távirányítóval simán be tudom kapcsolni a gépet.
Valakinek valami ötlete van? -
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
K-World KW-TV878F tipusú tunerkártyához esetleg valaki drivert tudna?
Goggle, gyártó oldala - 0.
Csak fizetős lenne, az meg nem buli.
Köszi!
-
csab2
veterán
Tudtok ajánlani valami TV-tuner programot? Szeretném kipróbálni a kártyámat másik programmal is.
-
törölt tag
Lenne egy Pinnacle 110i PC Tv tunerem!
nincs hozzá semmi tartozékom se driver se semmi!
mit kell vennem hogy tudjak tv z ni?
de nem úgy hogy kábellel rákötöm a dekóderre!
láttam olyat hogy tv tuner antenna! olyat kell venni? -
csab2
veterán
További próbálgatások a következő eredményt hozták: telepítés után a Presto!PVR rákérdez a bementi eszközre. Ha itt a DVB-T-t választom, akkor működik a dolog! Ha az analógot, akkor kampec. Ha először a DVB-T-t választom és később átállítom, akkor is kampec. Tehát az analóggal van baj.
-
csab2
veterán
válasz
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Közben eszembe jutott valami. Ehhez a kártyához adtak egy DVB-T botantennát. A Media Centerrel működik is a dolog, bejönnek a csatornák. Az a probléma, hogy szétesik a kép meg hasonlók. Gondolom ez az antenna miatt van. Egy nagyobb antennával gondolom jobb lesz a vétel. Nincs tapasztalatom DVB-T-vel.
A Media Centerben nem lehet beállítani az analóg tunert? Csak a DVB-T tunert ajánlja fel.
-
törölt tag
Csak egy nagyságrendet tévedtem... Egyébként ~10k akart lenni.
De Te tudod, hogy megéri-e, hogy van egy eszközöd, amivel kapcsolatban senki nem tud segíteni...
csab2: Talán mert az adott sw nem támogatja rendesen a W7-et... Keress hozzá frissítést, bár a mellécsomagolt 3rd party frontendekhez tipikusan ilyesmi nem jár, legalábbis nem ingyen.
spaaan: A drivert, nem y-nal írjuk...
Egyébként meg simán lehet, hogy azért nem találsz hozzá, mert nincs. Elvégre Mercury.
-
spaaan
csendes tag
sziasztok remélem tud valaki segíteni kezdő vagyok a tv tunerek kezelése terén és lehet hogy már más megkérdezte (akkor elnézést kérek a lustaságomért hogy nem olvastam végig) kaptam egy régi Mercury tv tuner kártyát de csak XP-s dryver van hozzá a telepítőlemezén próbáltam keresni vista vagy ne ad isten win 7 re dryvert de sajnos eredménytelenül gondolom itt hamarabb kapok választ hogy érdemes e keresgélnem vagy hagyjam az egészet a p....ba előre is köszönöm a segítséget
http://www.mercury-pc.com/product-detail.php?link=p-addcards&subtitle=Add-On%20Cards&productid=97 -
buzasibg
csendes tag
sziasztok
az lenne a kérdésem h ezzel a tunerrel:
http://lingvin.hu/index.php?termekdesc_id=8838&back=TV%20Tunerkapok-e átalakitot, mert kméten lakom, és adnak hozzá egy botantennát, de azzal nem tudok itt fogni semmit
és hogy eegy tetőantennához kapok-e vmit vagy házilag kéne hozzá barkácsolni vmit?
-
csab2
veterán
Segítséget szeretnék kérni:
Gigabyte GT-P8000 tunerkártyát vettem és nem működik Win7 Enterprise alatt. Rendesen feltelepül, semmi hibát nem ír az eszközkezelő sem. Amikor elindítom a kártyával adott Presto! PVR-t, hibaüzenettel leáll. XP kompatibilis módban is ez a helyzet. A hibaüzenet ennyi: "A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára."Egy Leadtek kártyát cseréltettem a boltban erre, mert az sem ment. Írtam is itt a fórumon. Az valami WDM eszközt hiányolt. Ez most semmit sem ír ki, amin el lehetne indulni.
Van valakinek valami ötlete?
-
Magnat
veterán
válasz
üzenetére
Ööö, mennyi az a -10k, ők adnak pénzt ha veszek egyet?
Vagy nem értem, nem néztél el vmit az árral kapcsolatban? 10.25 usd az mai áron 2030 forint és ennyiért házhoz is hozta a postás... ennyiből itthon akkor lenne meg, ha 500 forint lenne maga a kütyü.
1ébként azért tettem be egy shotot az advanced settingről, h hátha van vmi paraméter, amit mindenképpen állítani kell ahhoz, h az automata hangolás megtalálja ... sajnos nincs közvetlen rálátásom, de légvonalban kb 2.5 km-re vagyok a Száva utcai toronytól, azt reméltem az elég lesz... na mind1, majd a tövében megállok kocsival és onnan megpróbálom. -
törölt tag
Ennyiért kár volt e-bay-ről rendelni. Mo-on is vehettél volna -10k körül ilyen tunert...
Egyébként meg mivel nem ismerjük a tunert, ezért segíteni sem tudunk. Ki kell próbálni.
Azt viszont nem árt tudni, hogy értelmes vételt csak közvetlen rálátással tudsz majd produkálni.
-
Magnat
veterán
Hi,
félig off, illetve attól függ, hol a hiba :-)
Vettem egy olcsó DVB-T tunert: Klikk
A gond röviden az, h semmi sem jön be rajta
A hozzá adott antenna nem túl nagy de azt gondoltam, h a növelt adóteljesítménnyel Kispesten már bejön vele valami, de sajnos nem, ezért kitettem az erkélyre, úgysem, aztán az antenna helyére egy 2 méteres rézkábelt tettem, de így sem talált semmit. A kérdésem az, h a scan és advanced scan opciók közül (Klikk) kell-e vmit állítani vagy elméletileg így is meg kellene találja a csatornákat? -
GrooveHero
addikt
Sziasztok, van egy Leadtek DTV 2000H Plus típusú TV tunerem, de nincs rajta hang, próbáltam frissíteni a progit, meg kodeket, de nem igazán értem, hogy csinálja vagy nem, mert az egyikhez kiírja, hgy installed, meg updated, a másikakhoz nem, de akármit állítok be a beállításoknál, nem akar hang lenni

van egy Creative Audigy hangkártyám, win7 32 bit alatt van hang, adás is van, de hang az nincs. tud vki segíteni ez ügyben?
előre is köszi -
Pitterix
őstag
Gondoltam beírom mire jutottam.
Ugyebár vettem L.W. DTV1800H kártyát, amivel küzdöttem, próbáltatok segíteni.
Na odáig eljutottam, hogy beismertettem a nevét végre, de tovább nem. Semmilyen driver nem segített, úgyhogy eladásra kerül a kártya.
gondoltam berakom a régi PCTV 110 kártyámat, hátha és mit ad Isten, működik. Bár feltelepítés után egyszer találkoztam kék halállal, de elvileg most hibátlan....
Na erre varrjatok gombot! -
mtoffie
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom. Nem vagyok jártas a dolgokba, éppen ezért kérem a segítségeteket. Van egy Win 7 64bit-es op rendszerem amihez vettem egy Gigabyte GT-P5100 analóg TV/FM tuner kártyát. A tv szolgáltató a Digi csillagpontos rendszerben kiosztott hálózattal (analóg adás, és vagy digitalizált). Az észlelt jelenség a saját programja futtatásánál, hogy kép nincs hang van. A gond az, hogy megkerestem a kártya win 7-es driver-ét lefrissítettem, de a jelenség fenn áll. A Media center is felismeri, de nem talál adást. Erre tudtok valami megoldást? Vagy esetleg javaslat is érdekelne, hogy milyen kártyára cseréljem! Segítségeteket előre is köszönöm! -
ElVisZ
tag
Hali
Tudna nekem valaki olyan tv néző progit mondani a tuneremhez (Aver TV Hybrid Volar HX) amivel az oladalarányokat teljes képernyőnél szabadon lehet változtatni mint a MPC-HC-nál a numerikus billentyűkkel?
Mert pl amikor a olyan film vagy meccs megy a tv-ben amin ott van a fekete csík alul felül és ha kiteszem teljes képernyőre akkor csak egy kis négyzetben megy a tv, hameg megbontom a képarányt akkor pedig csak széthúzza a képet de a fekete csíkok ott maradnak és torzul a kép. Bocs ha túl laikusként írtam, de remélem hogy érthető volt...

-
Biriboyka
senior tag
Gigabyte U8000. Kép van hang nincs Win7 alatt. Szerintetek mi lehet a gond? Leszedtem a win7 drivert, feltettem mindent és tökéletesen müxik csak a hang nincs meg mert csak serceg.
-
szrxx
tag
Sziasztok!
Egy Pinnacle hybrid stick tunerrel rendelkezem. Az a problémám, hogy az asztali gépen(amd X2,ati 4830) szaggat az adás míg a laptopomon(intel centrino2, nvidia 9200GS) tökéletes?
Lehet ez ati, nvidia para?
Vagy esetleg más probléma Valakinek valami ötlete?Köszönöm!

Üdv
-
törölt tag
válasz
csikosdapro
üzenetére
Mondjuk olyat kellene keresned, hogy Bement, vagy Forrás. Magát a programot szerencsére eléggé régen volt "szerencsém" használni, már nem tudom mi merre van benne...
-
törölt tag
válasz
csikosdapro
üzenetére
A STB-on kell csatornát váltanod. Hangolni meg nem kell semmit a gépen, csak át kell állítani a sw-t kompozit bemenetre.
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Problem -> PCTV Analog Stick (170e) -> WIN7 x64
Nah a problémám -> DigiTV beltéri után RCA-val elhoztam a gépig a jelet, a TVCenterPro beállításainál nem találok a TV-nél csatornát... , de a Hardver-nél ott az előnézetben látom is meg hallom is az adást, de máshol nem tudom áthozni...
Próbáltam AM Capture-t ott csak a kép jön át a hangot nem tudom belőni
Media Centert javasolták, ott átjön a varázslónál, de kér vmi infravörös cuccot, ami nincs és így nem tudok a beállításainál tovább menni akár antenna, kábel, műholdra megyek mindegyiknél kéri az infrát
Valaki pls segítsen szórakoztam vele pár órát, de nem tudok rájönni mi a probléma! WINXP-n is néztem a másik rendszerem azon se talál adót, nem tudom hol állítsam be vagy hogy csináljam, de már annyira idegben voltam, otthagytam az egészet és csak ma próbáltam újra....
De mondom a hardvernél ott beállítom hogy milyen tuner, kompozitról jön a cucc és kisképernyőn minden problem nélkül jön a kép és a szöveg, de máshol nem tudom elővarázsolni
Előre is köszönöm
-
usza
tag
Üdv!
win7 64 bit-es gépbe tett már be valaki hauppauge wintv-pvr350-es karit? Ha igen, mi a tapasztalat? -
qwerxx
csendes tag
Most ahogy nézem lehet azzal van a gond hogy gagyi az f aljzatom. ez van nekem és én 450Ft-ért vettem a tv boltba. és volt 70ft-ért is. Gondoltam ez jobb mivel drágább az közbe ez is gagyi szar csak a tv-s árulja drágán.
-
qwerxx
csendes tag
De legalább már van kép

-
qwerxx
csendes tag
Na nekem is sikerült megoldani a problémát. Beállítással volt probléma. bejöttek már az adók de nagyon rosszul. Áthoztam szüleim tv-jét azon is rossz volt. Ezért a kábelekkel próbálkoztam játszani. Végül sikerült.Az volt a baj hogy az f aljaztba kicsi volt a kábel amit hagytam.( a közepében az a réz drót). Ezután gyönyörű volt a kép. De kihúztam míg visszarendeztem mindent és mire visszadugtam megint rossz volt. :S. Most megint sikerült addig állítgatni míg bejött szemcsésen a kép. Most már mondom jó lesz így is. A tunerem érzékeny az f aljzatra.Pedig direkt nem az olcsóbbat vettem hanem a drágábbat.. Megtoldottam egy hosszabítóval és így jön be szemcsésen a kép. Hosszabító nélkül meg fekete fehéren jön be meg zúg. Nem tom mi lehet a baj. Most majd veszek egy újabb f aljzatot hátha azzal jó lessz.
-
kov93
csendes tag
qwerxx!!! Neked sikerült megoldani a problémád?
-
kov93
csendes tag
Sziasztok. Én is kábel tv-vel szenvedek. Vmi miatt nagyon rossz minőségű a kép. Nem tudjátok h miért?
A szűrőnél no filter választottam mert csak ott jönnek be a csatornák.
De elég bosszantó, hogy megveszek minden kábelt elosztót 2000Ft-ért és akkor még nem is jó. -
trefasnyul
csendes tag
Uhh, bocsi, akkor félreértettük egymást, nincs hozzá távirányító, konkrétan az egérrel van bajom, hogy a görgővel csatornát vált, nem a hangot állítom, annó egyszer (fogalmam sincs hogyan) egy másik avertv-t telepítettem, csak egyszerűen azóta akárhogy keresem, nem találom, és ott lehetett állítani, ezért érdeklődök, hátha valaki tud valami mentsvárat.
-
bzoley
veterán
Egyáltalán nem rossz, általános használatra megfelelő, de ismerünk jobbat is

trefasnyul:
A saját programjával - mint általában - ez nem megoldható. Más program használata estén jellemzően a távirányító egyáltalán nem használható. Léteznek távirányító állítgató programok, de leginkább nem használhatók semmire, vagy nagyon problémásak. Én nem erőltetném, nem ér annyit. -
trefasnyul
csendes tag
Üdv Skacok!
Van egy Avermedia AverTV Hybrid Express Slim (hc81)-es kártyám. Nem egy rossz cucc, csak a programjával van bajom, kép szép, már gyorsan is vált programot, kompatibilis a win7-tel csak az a cinkem, hogy nem tudom átállítani, hogy melyik gombbal mit csináljon, nem tudtok valami tippet adni, hogy ezt, hogy tudnám átírni? Esetleg másik program?
Thx előre is!
-
Alyens
aktív tag
Köszönöm a segítséget! Megvan a ludas; valami kontakt hiba van az infra vevő kábelében vagy inkább a csatlakozásnál, most sikerült egy jó pozíciót találni ahol minden alkalommal veszi a jelet. Egyelőre nem viszem vissza garanciában, talán majd mielőtt lejárna

Egyébként mindenkinek ajánlom a kártyát én meglepődtem a minőségén.

-
bzoley
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Nem túl egyértelmű, de ha jól értem, akkor a Win7 okoskodása lehet a dologban.
Letörölsz mindent, amit telepítettél(PVR2, driver), majd az LHSite-on linkelt legfrissebb meghajtót letöltöd(- EagleXT driver 6.0.109.7002 (10/21/2009) ), kicsomagolod, és kézzel telepíted az eszközkezelőn keresztül(csak hogy egy kis tanulás is legyen benne). Először ellenőrizd, hogy a korábbi törölve van-e. Ha az eszközkezelőben minden rendben, mehet fel a PVR2.Alyens:
Ellenőrizd a távirányítót, hogy működik-e, ellenőrizd a WinFast Wizard beállításait, engedélyezve van-e a táv, és nincs MCE módban. -
Alyens
aktív tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Nem ismerte fel simán, csak miután a CDről mindent felpakoltam hozzá.
winfast1800H néven ismerte fel végül (van erre vonatkozóan több bejegyzés is az eszközkezelőben), hamarosan megpróbálom egy másik win7el, mert a mostanimnak lejárt a licens-e. Addig is várok tippeket a távirányító problémára!
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok! Nekem is ezzel a dtv1800H val van egy gondom. Win 7 alatt mostmár megy, mután a cdről installáltam (elotte letoltott driverrel és szoftverrel nem ment, pedig a gyári cd-n is az van). Most működik, szépen megtalálja a HD adásokat és az analógot is. DE NINCS távirányító, nem ismeri fel, inaktív hiába van engedélyezve és bedugva. Valami tippetek van rá???

köszi!
-
Pitterix
őstag
válasz
üzenetére
Kicsit talán kétségbe vagyok esve, zavar a dolog, hogy nem akar működni.
Sajna nem vagyok számítógép zseni, így azt sem tudom, hol és hogyan keressem a problémát. Lehet a BIOSban kell vmit állítani, de ha nem értek hozzá......
Szervizbe vinni, meg se pénzem, se időm. Örülök, hogy ezt a kártyát meg tudtam venni......Már átraktam másik foglalatba a kártyát újra, de akkor is csak a csipszetjét ismeri be, pedig ugyanott a hangkártyám hibátlanul működik....
Te már adtál jó 5leteket, és ha van még nagyon szívesen fogadom. Ahogy észrevettem egy igazi "agy" vagy Tv tunerek terén, ezért is bízom benned. (Mielőtt valaki kombinálna, semmiféle seggnyalás nincs az üzenetben!!! Aki ért hozzá, az ért hozzá. Ennyi. )
-
qwerxx
csendes tag
Hali.Vmivel jobb lett a helyzet. A tuner megtalálta az adókat
(csak átkellet állítani vmit)
Most a hang az jó, de a kép viszont rossz.(fordult a kocka). Vkinek vmi ötlet?
köszi. -
Pitterix
őstag
Esetleg van olyan, akinek win7 alatt működik Asus M2N32 SLI Deluxe lapban?????
Ha nincs ilyen, még a végén szégyenszemre vissza kell vinnem....
Pedig innen ajánlották....
-
Pitterix
őstag
na azt fejtse meg valaki, hogyan lehetséges, hogy a win7 prof nem ismeri fel a Leadtek Winfast DTV 1800h kártyámat, holott letöltöttem a legújabb drivert hozzá.....
Öcsém 1000éves gépén meg hibátlanul működik....
-
qwerxx
csendes tag
Hello.mindenkinek!!!
Már volt egy pár tv tunerem.Eddig mindig szoba antennával használtam.Most eljutottam odáig h kábellel próbáljam meg.
Most egy terratec cinergy 600-as tv tunerem van, de hiába kötöm rá a kábelt egy db adót sem talál. (Szoba antennával igen). Néro 8.0-ás home-jában talál adókat de nagyon rossz minőségben. A kép az talán még elmenne, de akadozik és a hang az viszont nagyon rossz.
Van vkinek vmi ötlete???
Segítségeteket előre is köszönöm. -
törölt tag
láttam olyat hogy tv tuner antenna! olyat kell venni? -
DrGonzo22
őstag
válasz
üzenetére
Az adott felhasználói fiók dokumentumok/AVerTV könyvtárában létrehoz egy felhasználónév.ini nevű fájlt. Ez a file nekem is megvolt, ebben volt egy hivatkozás egy ugyanebben a mappában lévő másik file-re, aminek .xml a kiterjesztése, ez utóbbi tárolja a csatornabeállításokat, a .ini pedig az egyéb beállításokat. Nálam az volt a galiba, hogy a .xml valamiért megsérült, és az intézőből nem láttam, de a .ini-ből látszódott, hogy ott még kéne valaminek lennie. Töröltem a teljes dok/AVerTV mappát, és elindítottam az avertv 6-ot, ami rögtön létrehozta a mappát, illetve 2 file-t, beállítottam a csatornákat, a kiválasztottam a skin-t, stb.
Azért nem is írtam be, mert akinek nem lesz valami oknál fogva hibás a .xml file, az rögtön látja, hogy a teljesen kézenfekvő felh/dok/AverTV mappában vannak a csatornák, csak így nekem ez bezavart, mert nem jelent meg az intézőben, és csak a .ini-t átolvasva láttam, hogy elvileg itt kellene, hogy legyen egy olyan file is, ami a csatornákat tárolja - a .ini-ben volt rámutató hivatkozás, hogy uebben a mappában vannak a csatornák is.
-
DrGonzo22
őstag
Erre valami megoldás? kezd sürgőssé válni

-
törölt tag
ha valaki válaszolna azt megköszönném

-
Zomb€€
őstag
Üdv.
Megint új rendszer,megint egy újabb probléma...
Most a túl okos windows 7 saját drivert installált a PxDTV 2300as tv tuneremhez, és sikerült ide besorolnia:

HIába törlöm a drivert és teszem fel a sajátát, nem isemri fel, így meg a program nem találja meg... már lassan habzik a szám ettől az állandó szarakodástól amit ez a tuner okoz...
Vkinek 5let?

-
HellGreg
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Oké, tárgytalan. A BIOSBAN átállítottam az FP-audiót Ac97-ről HD audió-ba, és megjelent a tv-tuner beállításainál az "audio cd" mint hangvezérlő, ami az előtt nem volt ott. Kiválasztottam és van hang

Hogy mi az összefüggés, azt nem tudom, csak egy reménytelen próba volt, hátha... -
HellGreg
őstag
Sziasztok, egy leadtek 2000xp expert kb 5 éves tv-tunerrel van gondom. Ugyanis, ha rákötöm az abit ab9 pro alaplapra a mellékelt vezetékkel a cd-in csatlakozóba, akkor win7 32bit alatt nem szólal meg a tv, akármilyen beállításokkal próbálkozom. Olyan kábelt meg nem kaptam, amivel a tv-tunert a külső line-in-hez köthetném. Esetleg nem tudja valaki, lehet-e a képen található vezetéket külön venni?
Köszi
-
törölt tag
láttam olyat hogy tv tuner antenna! olyat kell venni?
privátban![ Módosította: #65675776 ]
-
Gallac
senior tag
Sziasztok! pinnacle studio 500 pci ehhez hol lehet drivert találni xp alá?
nem találok : 
-
törölt tag
-
Pitterix
őstag
-
DrGonzo22
őstag
Üdv,
Egy ilyen tv tunert használok a weblapon lévő AVer TV 6-os szoftverrel, de nem találom, hogyan lehet menteni a csatornabeállításokat, vagy ha alapból menti őket (99%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet), honnan lehet ezt kimásolni, hova ment alapból.
Eddig sehol nem találtam hova menti a csatornalistát, melynek alaphelyzetben TV a neve, amit direkt átneveztem lista2010-re, hogy könnyen észrevegyem a szóba jövő mappák egyikében, de sehol sem találom. Bármi egyéb ötlet?
Előre is köszönöm

-
Pitterix
őstag
Na a hang probléma megoldódott, de fellépett egy másik:
Annyira szemcsésen találja meg a csatornákat, hogy nézhetetlenek.
Érdekes, mert először tisztán talált mindent....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Trollok komolyan
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: PAL-B/G