Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
czinegebeni
csendes újonc
Udv mindenkinek.
Van 1 ASUS M4A79 Deluxe lapom, meg 1 AMD Phenom X3 8450 2.1 Ghz 95W TDP procim. OC-ztam.
Fsb-t megemeltem es 2.56 ghz lett. A Voltaget hagytam auton. (Ilyenkor ha tobb kell adagolja maganak nem? )
A ram az fsb emeles miatt felment 800mhzrol 960ra, de az alap 667re vettem vissza es igy pont ujra 800mhz.Ilyen ht link speed es ilyenekhez nem nyultam. Kellene? Ernek el vele jelentos teljesitmenynovelest?
Elore is koszi a segitseget.
-
czinegebeni
csendes újonc
Boldog ujevet mindenkinek!
Egy GIGABYETE GA-MA785G-UD3H (rev. 1.0) alaplap mennyire oc kepes.
1 Phenom X4 980 vagy phenom x6 1100t-nel sztnek kb. 120%-os telejsitmenyt elerni. Kivitelezheto a lapkaval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi