Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cooi11 #46443 üzenetére
Xmp egy gyári" tuning" profil. Ezt nem biztos ,hogy a te alaplapod támogatja, vagy a biosa akármi... tehát mivel szabványon felüli a siker nem garantát
Próbáld meg kézzel beállitani azokat a paramétereket amik ax XMP-ben le vannak irva
Vagy inkább ha van a lapodnak topicja ott kérdezz körbe a ha nem vagy tisztában ,hogy a lapod speciális biosbeállitásaiban mit ajánlanak.
4 ramnál valószinü feszültséget kell emelned... 4 ram +xmp nem egyszerű -
-
-
-
-
IO.sys
őstag
válasz
cooi11 #46313 üzenetére
Egyébként az Intel a kevésbé érzékeny a bakizásra, az AMD-ben még a dolgok nevét se értem, mondjuk nem is volt még dolgom vele. Viszont abban az ASUS lapban, amit írtam, van auto tuning. Alapvetően ezt nem szoktuk használni, ezzel ellentétes a topik célja
, de a méréseim alapján egy 2400G keményebb lett vele, mint a kézzel húzott saját 3770K-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest