Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smells
tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Tito30, CJ4567, PofaJenö, korion: kösz a válaszokat, itt van további infó, ahogy kértétek.
alaplap: Foxconn A9DA-S
CPU: AMD Phenom II X6 1090T
cpu cooler: Cooler Master Hyper T4
VGA: Radeon R9 290X
És a teljes történet az, hogy ismerősöm konfigja volt ez és az AMD CCC-ben gondolta, hogy húz a procin 9%-ot, feszültséggel nem foglalkozott, meg olyan opció nem is volt abban az ablakban.
A húzás után nem volt stabil a gép, 1-2 indítás után már a windows sem töltött be és végül már egyáltalán nem is kapcsolt be a gép.
Több BIOS reset után sem reagált a gép, ezért gondoltuk, hogy az alaplap vagy a proci meghalt.Bár én sem vagyok tuningos, úgy éreztem, hogy 9% kevés ahhoz, hogy tönkretegyen bármit, főleg ilyen rövid használat után, ezért írtam ide, hogy megtudjam van-e köze az egésznek a húzáshoz vagy esetleg egybeesés történt, vagy valami, amiről nem tudunk.
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő