- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiz
csendes tag
válasz
Gyufaaa #34174 üzenetére
Persze-persze, tudom, hogy a 4 MHz az semmi, de pont ez volt a lényeg (ettől még az ég világon semmi rossz nem történhet ugye). Csak meg akartam nézni, hogy a rendszer érzékeli-e a változást és nem tette (csak a BIOS), ezért is álltam meg, és jöttem ide a kérdéssel, főleg, hogy a google sem volt képes kisegíteni. Nem mertem továbbmenni, mert, ha nem érzékeli a Windows, akkor hiába állítgatok bármit a BIOS-ban, úgyis mindegy. Vagy a CPU-Z és az Orthos falsul közöl, ezért dobja vissza a gyári adatokat a húzott helyett? Megnézem, amit ajánlottál, és jelentkezek újra
Amúgy a memóriám most 1.8V-n üzemel, nem lesz sok az a +0,2v neki? Nem szeretném megsütni
szerk. Adatlap kitöltve. Amúgy gyári hűtő van a procin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest