- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam320
senior tag
A lényeg: Mivel notebookom (mint a hordozható gépek nagy része) nem enged semmiféle tuningot a BIOS-ból ezért valamilyen szoftveres megoldáshoz kellett folyamodjak. Kis keresgélés és mások tapasztalatainak olvasgatása után találtam rá az RMClock (RightMark CPU Clock/Power Utility) nevű programra, ami nem volt számomra teljesen ismeretlen, de eddig nem sok sikert értem el vele. Egy másik ok ami miatt RMClock-al próbálkoztam a kissebb feszültségek elérésén kivül, hogy nálam gyakran észrevétlenül elvesznek a proci-beállitások a Windows-os energiaprofilokból, ilyenkor kikapcsol a Cool & Quiet, a proci pedig folyamatosan 2GHz-en üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest