- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Gyufaaa #8511 üzenetére
értelek! én vagyok az egyébként Dj. FreeBoy csak már elég ciki az a régi nick és már mindenhol ezt használom ezért ide is beregeltem ezzel.
szóval megprobálkozok vele. remélem feltudom dolgozni mindazt amit irtál. mert nekem még szinte semmi nem mond semmit mivel az életben nem foglalkoztam tuningal és az ezzel járó dolgokkal. (de egyszer el kell kezdeni)
egyébként még annyi, hogy esetleg amiket irtál az első sorokban, hogy mit állítsak mire azt hol találom melyik menü alatt vagy milyen menüpont alatt érem el? nekem a bios is full újdonság. eddig csak abban a boot sorrendet állítottam többi máshoz nem értek semmit.
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest