- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
Felesleges az általad említett dolgokat kikapcsolni, az ő alaplapjánál tuning mellett is nyugodtan bekapcsolva maradhatnak. Én még egyik alaplapomnál sem (p35; p45) kapcsoltam ki és sosem szólt bele a tuningba...ez csak egy tévhit hogy e miatt nem megy egyeseknél a tuning...esetleg a régebbi kezdetleges biosok esetén szólt/szólhatott bele!
Uh, nyugodtan maradhatnak bekapcsolva!
Blood Mage Mert felül van olyan hogy ....disabled, az tedd enabledre és így már tudni fogod állítgatni az fsb-t valamint a szorzót!
Elsősorban a Prime az ami a rendszered stabilitását teszteli, így azt futtasd lehetőség szerint (blend-et) 2óráig, ha nem ír ki hibát, akkor stabil a rendszer.Ahol az fsb-t akarod állítani, vagy egy olyan hogy overclock disabled (vagy vmi a tuningra hasonlító kifejezés, már nem nagyon tudom mert régen volt már ds3l-em...de ott kell hogy legyen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest