Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
qw78er89 #469 üzenetére
Erre reagáltam volna:
"A RAM okozhatja ezt? Amikor átállítottam az fsb-t a RAM-ot vissszaosztottam 3.2 x 333-ra. Ezt elvileg bírnia kéne mert Kingmax 1066-os."
A megoldás pedig az, hogy mégjobban visszaosztod a memót. Ha úgy megy, akkor memó a ludas. Ha úgy sem megy, akkor nem a memó.
A proci végét a lehető legjobban visszaosztott memó mellett kell megkeresni.
Pontosabban: minden olyan befolyásoló tényezőt ki kell iktatni, ami korlátozó hatású lehetA memónál szintúgy, csak pepitában. Intel platformban nem vagyok jártas, de amit az előbb leírtam az általános érvényű, max. az adott konfigban mások a korlátozó tényezők.
Szóval, ha az előbb leírt módon kihagyjuk az "Ezt még bírnia kell !" tényezőket, akkor sikerül csak az éppen tesztelni kívánt "dolog" határát megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest