- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy i5-3570k-t Alpenföhn Matterhorn hűtéssel, hozzá pedig egy ASRock Extreme3 Gen3 alaplapot és 8 GB Corsair 2000mhz-es, XMS3-as ramokat. Annyira azért nem vagyok kezdő, haverral felraktuk a legújabb bios-t és meg is húztuk a procit 4.5 ghz-re, tegnap prime 95-el teszteltük is, 15-16 teszt lement, úgy gondoltuk stabil. Ma kipróbáltam egy nagyobb hardverigényű játékot (BF3) és pár perccel később fel is ugrott a kék képernyő,szép fehér betűkkel. Nem tudom, hogy hogyan kellene belőni a tuningot. Az is fura, hogy a ramokat, ha 2000 mhz-re állítom, vagy az alaplap által már felajánlott XMS3-as profilban akarnám elindítani, nem indul el a gép. Tuti, hogy valami nincs jól belőve. Melegedni max 77 fokig melegedett prime95-ben, szóval szerintem ne az a baj...!
Nem sokára lefotázom és belinkelem, hogy hogyan is van most beállítva a bios.
Előre is nagyon köszönök minden nemű segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest