Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
Mekibácsi #26223 üzenetére
Nincs mit
Még 4 dolog:
1, Ha megállapodtál egy bizonyos sebességnél, akkor kezd el csökkenteni a dologkat, és nézd meg hogy meddig stabil.(pl MCH, VCORE, stb)
2, Aztán kezd el emelni a ramok sebességét, csak a MHZ-vel foglalkozz, a time-ingokkal ezen a szinten kb 2 fps-t lehet nyerni, és csak a gond van velük. Ha két oldalasak a ramok (mindkét oldalon vannak chip-ek) akkor sokat fognak bírni.
3, Amig stabil addig ezzel a Vcore-ral elmehetsz nyugodtan, nem lesz baja a procidnak. Nekem IBT-vel nyáron femegy 78 fokra a procim, de használat közben még nem láttam 60-at se (és mindegy hogy játszom vagy renderelek, crysis-ben pl 48C), szóval a terheléses tesz csak arra kell, hogy stabil e a rendszer, mert mindig az a legfontosabb.
4, a 4830 miatt nézd meg hogy a kedvenc játékaidban van e különbség ha gyorsabb a proci (pl 2,8Ghz vs 3.0Ghz), és akkor el tudod majd dönteni, hogy érdemes e tovább menned vagy nem.
Sok sikert
ui.: mára elteszem magam, de holnap leszek ha van még kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest