- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kicsit keresgélte, de úgy látom, i5-ös procit kevesen húznak, vagy ha igen, sosincs kérdésük, annyira egyértelmű (csak épp nem nekem).
Adott a rendszerem:i5-650
MSI P55-GD55
2*2 GB Kingston HyperX 1600 MHzNamost, alapon a processzor 24*133-on megy, ennek megfelelően a raomok 10*133-on.
Elkezdtem emelni ez FSB-t, de 155-ig emeli a biosban a frekvanciát, ekkor a RAMnál 1550 MHz-et mutat, de ha már 156-s FSB-t írok, visszaugrik 1298 MHZ-re... ez mitől van, nem szinkronban mennek?
Egyébként, sima FSB emeléssel próbálkoztam, de 145 felett újraindulgatott a gép.
Csak annyira szeretnék tuningot, hogy legalább a ramok 1600-on menjenek, meg a processzort is odáig emelni, hogy szinkronban legyenek.Nem gyár processzorhűtőm van természetesen,hanem egy thermaltake, ami simán byrja a gyűrődést.
Közben olvasom a topikot, művelem magam, de minden segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest