Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Ugye az asszonnyal 04.02-n megkaptuk az első sputnikot.
Ő 5 napra rá belázasodott, igaz csak 37 körül volt napokig, némi takonnyal, de semmi egyéb tünettel. Ezért nem is mentünk el tesztelni, mivel ugye homeoffice van, sehova se járunk, gyerek is itthon, boltba meg ffp2 maszk, szóval ugyan mi lehetne.
De aztán csak nem múlt ez a hőemelkedése, néha 38 ig felkúszik, vasárnapra már elég levert volt miatta. Mondom menjünk el tesztelni reggel.
Hidegzuhany: Ő pozitiv, én negativ. Szóval tegnaptól 10 nap karantén.
Azóta eltelt egy nap, most nekem is felkúszott 37-re már. Más nincs.
A körzeti orvos eléggé nyomta a feleségemnek, hogy favipiravirt szedje be, meg hogy már sokkal korábban kellett volna. Ezzel mi a tapasztalat itt? Tegnap óta szedi végülis, mert sikerült a dokinak belénkrakni az ideget. Lényegében stagnál az állapota, vagy kissé mintha enyhült volna.
Én meg most nemtom elmenjek e megint tesztelni... Valszeg korai lenne.Csak én érzem durva véletlennek, hogy mindez 5 nappal a sputnik után történik meg velünk, amikor 1 éven át úgy tudtunk vigyázni magunkra mint a hímestojásra?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest