Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozso
senior tag
En total elbizonytalanodtam, kinek mi, mikor lesz.
Volt tunetes kollega aki azota mar az irodai adminisztrativ munkara sem alkalmas, fel ev utan elkuldte a rendszer nalunk. De nem volt semmi mas oka ennek a visszaesesnek, mint a szerencsetlen kimenetelu Long Covid.
Hordhatom a maszkot a boltban, de nem tudom izolalni a csaladot es a gyereket es nem is akarom tobbet ezt az izolaciot.
Honapok ota lazulunk (azota meg is volt a Covid 2x + 2 masik virus valami).
Gondolkozom a 4. oltason, 5 honappal a harmadik utan, mert semmi mast nem tudok tenni, ezert kerdeztem mi az itteni konszenzus errol.
Most meg talan van oltas, juliusban mar tuti kidobjuk az osszes regi Pfizert es mivel a virnyak sehol sem tema, osszel letolt gatyaval fogunk menni elore. Ha lenne is uj koktel arra mar most kellene szerzodni, de ez itthon kizart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest