- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Egyébként én a "megfertőzős" központokat sem tartanám hülyeségnek, pedig annak hangzik. Aki túl akar esni rajta az vállalhassa, pl omicronnál én lehet bevállalnám.
Nekem van 3 oltásom de a kisbabánknak nincs és nem is lesz, simán bevállalnám hogy menjen, essek túl rajta, vállalom a karantént és ha negatív a teszt akkor hazajövök. Egy biztos, után sokkal kevésbé kapnám el és hoznám haza.Oké ez csak azoknak opció akiknek van home office, de érdekes hogy ez fel sem merült mint lehetőség. Pedig nép szinten ment ez régen (meg lehet most is..) a bárányhímlőnél, gyerekkoromban állítólag volt hogy összeengedték a beteget a többivel hogy túlessenek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest